• Weetjes

Ondernemend? Ontdek wat Decostere voor jou kan betekenen

Weetjes |

Wanneer je kiest voor Decostere Accountancy als jouw ondernemerspartner, kan je rekenen op een verzorgde boekhouding, gegronde beslissingen en dossierbeheerders die je met raad en daad bijstaan. Maar wist je dat je ook op Decostere Accountancy kan vertrouwen wanneer je je eigen boekhouding doet?

Je voert zelf intern jouw boekhouding. Dat is uiteraard een bijkomende sterkte van jouw onderneming, maar daarmee is de continuïteit van je administratie niet gegarandeerd. Ziekte, zwangerschapsverlof, ontslag, … van je intern boekhoudkundige medewerker kan jouw interne processen tot een stilstand laten komen.

Een Decostere Accountancy medewerker kan tijdelijk deze taken opvangen, en kan vanop kantoor of bij jou ter plaatse de boekhouding verderzetten.

Ook kan Decostere Accountancy jou als bedrijf ondersteunen bij het aanwerven van een eigen boekhoudkundig bediende. In een kort gesprek met de sollicitant polsen ze snel naar de technische kennis van de kandidaat, zodat je zeker een sterk profiel aantrekt in uw onderneming.

Ontdek hier wat Decostere Accountancy allemaal voor jou kan betekenen.