• Weetjes

Ontdek M Vastgoed: de oplossing voor al je woonnoden!

Weetjes |

Ben jij aan het uitkijken naar een nieuwe stek in Roeselare, ben je van plan om je woning te verkopen of ga je renoveren? Dan weten wij wie jou kan helpen! M Vastgoed opende even geleden de deuren van een gloednieuw kantoor in Roeselare op de hoek van de Hendrik Consiencestraat. Je vindt ze waar vroeger bakkerij Ignace zat.

M Vastgoed is geen typisch vastgeroest vastgoedkantoor. Met verschillende concepten tonen ze aan dat ze een vooruitstrevend kantoor zijn dat aan alle noden van hun klanten wil voldoen. Met M-Renovatie begeleiden ze mensen tijdens de renovatie van hun woning. Met M Casa begeleiden ze klanten met de aankoop van vastgoed in het buitenland en met M Gold focussen ze zich op de verkoop van exclusief vastgoed. Een gevarieerd pakket dus! Benieuwd? Neem zeker al eens een kijkje op hun website via http://bit.ly/mvastgoed.

Ook tijdens corona boekt M Vastgoed successen! Sinds 6 mei 2020 realiseerden ze 277 verkopen en mochten ze 17 totaalrenovaties begeleiden. Super!

Wil je graag eens binnenspringen voor vrijblijvend advies? Dan kan je je bezoek ook koppelen aan een leuke wandeling. Tijdens de Stadswandeling van Roeselare die je via de website van Visit Roeselare kan bekijken, passeer je verschillende buurten in het centrum. Een leuke manier om Roeselare te (her)ontdekken en te bekijken waar jij misschien wil wonen in Roeselare. De route passeert ook het De Coninckplein. Je kan dus meteen binnenspringen bij M Vastgoed voor meer informatie!

Afbeelding © M Vastgoed