• Weetjes

Op zoek naar een stageplaats? Ontdek wat Decostere Accountancy te bieden heeft!

Weetjes |

Het academiejaar voor de studenten aan de universiteiten en hogescholen is intussen weer van start gegaan. Sommige studenten zullen dit jaar een stage doen en zijn misschien nog op zoek naar een toffe stageplaats. Voor de accountancystudenten hebben wij alvast een aanrader: Decostere Accountancy in Roeselare!

Een stage bij Decostere is boeiend en afwisselend. Dankzij de ervaren experten breng jij je tijd door in een leerrijke omgeving en ben je na afloop van je stage helemaal klaar voor de arbeidsmarkt! Je collega’s staan je bij met raad en daad. Door hun instructies, richtlijnen en de nodige feedback doe je snel praktische kennis op. Maar ook naast de werkvloer zullen je collega’s er voor je zijn. Vanaf dag één wordt je immers opgenomen in het team en uitgenodigd voor toffe evenementen!

Ook Arne, student Accountancy-Fiscaliteit aan de Artevelde Hogeschool, koos voor een stage bij Decostere Accountancy. Hij koos bewust voor een kleiner bedrijf, om zo een meer gevarieerd takenpakket te kunnen aanvatten. Van inboeken van facturen tot het afsluiten van balansen, het voorbereiden van vennootschapsaangiftes en personenbelastingen tot het opstellen van jaarrekeningen: Arne mocht overal van proeven. Of hij een stage bij Decostere zou aanraden? Natuurlijk!

“Bij Decostere zet je theorie écht om in de praktijk. Waar de collega’s ondernemend zijn met hun klanten, zijn ze al even ondernemend met de studenten. Een echte aanrader dus!”

Ontdek hier wat Decostere Accountancy voor jou kan betekenen.