• Shopping

Pualicious, de Disneywinkel van Roeselare!

Shopping |

Terwijl Margot druk op kerstcadeautjesjacht is in Roeselare, bijvoorbeeld bij ‘t Spelgeweld of in Huis Rousseau, ben ook jij misschien nog op zoek naar een extra speciaal cadeautje. Sinds 30 oktober is iedereen welkom bij Pualicious in Galerij De Meester voor de leukste hebbedingen, helemaal in Disney-thema! En je vindt er ook voor iedereen iets leuks!

Heeft het iets te maken met Disney, dan heeft Jaimely het, of je kan het pre-orderen voor de volgende keer dat ze naar Disneyland trekt. Je kan natuurlijk veel dingen opvrolijken met een Winnie the Pooh- of Mickey Mouseafbeelding of met je favoriete Disneyprinses. Het aanbod is dan ook supergevarieerd en er is voor iedereen iets leuks te vinden.

Zoek je een cadeau voor een puzzelaar? Een ruime collectie aan puzzels van 1000 stukjes, zowel klassieke collecties als echte collector’s editions, ligt voor je klaar. Een cadeau voor een fashionista? Neem een kijkje in het gamma aan leuke Loungefly-rugzakken met je favoriete personages. Of misschien zoek je iets voor iemand die houdt van knus en gezellig? Wat dacht je dan van geurstokjes en -kaarsen? Voor de creatievelingen zijn er kleurboeken à volonté en wie een boekenwurm wil plezieren, heeft het voor het kiezen met een brede collectie voor een (jong)volwassen publiek. Ook de verzamelaars zijn hier uiteraard aan het goede adres, bijvoorbeeld voor één (of meer) van de leuke Funko’s!

Dus, heb je het perfecte cadeau nog steeds niet gevonden? Vergeet dan zeker niet om eens langs te gaan in de Ooststraat 10, winkel 11, bij Pualicious!

Afbeelding © Pualicious