• Shopping
  • Wat te doen

Roeselare is helemaal klaar voor het Weekend van de Klant!

Wat te doen |

Ga je dit weekend winkelen in Roeselare, dan zou je wel eens een bekende Vlaming achter de kassa kunnen tegenkomen! Misschien reken jij je boodschappen wel af bij Marijn Devalck, Loes Van den Heuvel, Marcel Vanthilt of Marleen Merckx? ‘Waarom?’ horen we je al denken. Het is dit weekend weer tijd voor het ‘Weekend van de Klant’ en Roeselare is dit jaar gaststad. Er is dan ook heel wat leuks te doen in de stad!

In het centrum van de stad zullen verschillende Vlaamse artiesten optreden en op de Grote Markt en het stationsplein wordt kinderanimatie voorzien. Op straathoeken zullen theatergezelschappen jou trakteren op straattheater en bovendien zal Radio 2 een hele dag live in Roeselare uitzenden!

Het weekend van de Klant is natuurlijk een initiatief om jou, de klant, te bedanken om ook dit jaar weer de lokale handelszaken te steunen. Bij veel van hen kan je dit weekend ook op zondag komen shoppen. In Roeselare nemen maar liefst 229 handelszaken deel en ook in de deelgemeenten kan je zo’n 34 deelnemende handelszaken vinden. Je vindt het overzicht hier.

Afbeelding © Toerisme Roeselare