• Shopping

Shop Belgische mode en maak kans op €500!

Shopping |

Ben jij deze week al een kledingzaak binnengestapt? Spring voor 16 oktober nog binnen in één van de 60 deelnemende handelszaken voor die nieuwe broek of warme trui die je nog nodig had! ‘t Zou wel eens de moeite kunnen lonen.

Met de Week van de Belgische mode willen Mode Unie en Creamoda Belgische merken de aandacht geven die ze verdienen. 65 merken en 850 winkels over heel België nemen deel. In Roeselare zelf kan je in maar liefst 60 winkels Belgische mode shoppen! Als je deze week langsgaat, zou je wel eens met een leuk geschenkje, fijne korting of de Belgische Mode-totebag verrast kunnen worden.

Bovendien worden er ook 10 bonnen met een shoptegoed van €500 verloot! Om hier kans op te maken moet je het wedstrijdformulier invullen dat je ontvangt bij je aankoop in één van de deelnemende winkels. Daarna deponeer je het in de Week van de Belgische Mode-brievenbus bij Gerry Weber op de Grote Markt of bij Pips Pillino in de Ooststraat. Doe dit zeker vóór 18u30 op zaterdag 16 oktober! De winnaars worden op 19 oktober getrokken en verwittigd onder toeziend oog van het Dagelijks Bestuur van vzw Shopping Roeselare.

Jij waagt toch ook je kans?

Afbeelding © Toerisme Roeselare, Shopping Roeselare