• Eten en drinken

Special “Bruis in de stad”: tips voor de Roeselaarse horeca

Eten en drinken |

The wait is over! Op 8 mei treedt het buitenplan in werking en mogen de terrassen terug open. Eindelijk een lichtpuntje in de duisternis. Hoog tijd om de stad terug te laten bruisen en daar wil 'Mijn Stad' ontzettend graag bij helpen! We hebben dan ook een lijstje opgesteld van must-do adresjes waar je sowieso terechtkan op het terras. Zo wordt Roeselare opnieuw een stad vol pit!

Bruisende smaken

Eetcafé Rodenbach: Wil je meteen vertrouwde sferen opzoeken bij de Roeselaarse horeca? Dan is Eetcafé Rodenbach zeker eentje om bovenaan je adressenlijstje te zetten. Met heerlijke gerechten geniet jij in mooi weer van hun gezellig terras in goed gezelschap. Dat is weten wat je gemist hebt!

Bar Giraf: Vorige zomer een groot succes bewezen en nu zonder twijfel opnieuw. We hebben het inderdaad over Bar Giraf of ‘de tuin van meneer pastoor’! De ideale locatie om te genieten van een verfrissing en borrelhapjes in zomerse sferen.

B’artiste: B’artiste in de Zuidstraat 50 is helemaal klaar voor de heropening in mei! De zaak is al veertien jaar in de Zuidstraat te vinden en is geliefd bij de Roeselarenaars voor hun heerlijke tappas, verrassingsmenu en lekkere gerechtjes.

Teaterkafee: Hoera! Ook het Teaterkafee van het vertrouwde De Spil doet bijna de deuren open! Vanaf 11 mei kan je er terecht voor heerlijke à la carte gerechten over de middag. Genieten in vertrouwde sfeer. Zalig!

Café Romen: Yes! Opnieuw gezellig vertoeven op het gezelligste stadstuintje van Roeselare. We hebben het inderdaad over Café Romen! Sla de lente over en duik recht de zomer in met goed gezelschap, heerlijke cocktails en een sfeervolle omgeving!