• Eten en drinken

‘t Karakske is klaar om alle zoetebekken te verwennen op Pasen!

Eten en drinken |

Pasen staat om de hoek! Ben jij een zoetebek in hart en nieren en kan je niet wachten op de periode waar je al die chocolade onbeschaamd naar binnen kan spelen? Groot gelijk, wij ook!

Als je op zoek bent naar enkele kunstwerkjes om op de ontbijttafel of de koffietafel te zetten, dan weten wij waar je moet zijn in Roeselare! Het paasassortiment van ‘t Karakske is namelijk niet alleen heerlijk, maar prachtig om naar te kijken! Van decoratieve paaseieren tot traditionele paashazen en paasklokken. Je vindt er ongetwijfeld iets leuk. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van ‘t Karakske!

‘t Karakske is een ambachtelijke chocolatier. Je hoort het al: “ambachtelijk”. Dat wil inderdaad zeggen dat alles hier nog handmatig gebeurt. Met oude technieken zoeken zij voortdurend naar nieuwe recepten. Dat zorgt voor heerlijke smaakcombinaties in hun pralines. Fun fact: ‘t Karakske is een van de weinige chocolatiers dat zelf hun hazelnootpasta maakt. Een mooie aanvulling voor de ontbijttafel op Pasen, denken wij dan!

Afbeelding © ‘t Karakske