• Wat te doen

Tip voor de paasvakantie: #INHETWIELVANODIEL

Wat te doen |

Ben jij papa of mama van kleine kinderen? Dan ben je vast op zoek naar leuke activiteiten met de paasvakantie in het vooruitzicht. Wij hebben een tip!

We gaan even terug in de tijd, naar toen Odiel Defaeye uit Rumbeke de Primavera won in 1913. Naar aanleiding van deze koers werd op 20 maart de themawandeling ‘In het wiel van Odiel’ aangekondigd. De wandeling staat volledig in het teken van de Rumbekenaar en wordt georganiseerd aan de hand van QR-codes. Je kan de wandeling vanaf morgen 24 maart tot 2 mei afleggen. De wandeling start aan het speelpleintje naast Den Hazelt, is 5 kilometer lang en is interactief met opdrachten en vragen die afgestemd zijn op kleuters en leerlingen van de lagere school.

Heb jij comptetitieve kinderen? Ideaal! Kleuters kunnen strijden voor de bolletjestrui, leerlingen voor de gele trui! Wie de bolletjestrui of gele trui wint, krijgt een tapasplank! Daarnaast kan je ook een derde prijs winnen door een foto van je wandeling op Facebook te plaatsen met de hashtag #INHETWIELVANODIEL.