• Shopping

Topservice bij Veloman

Shopping |

Bij veloman kan je terecht voor al jouw fietsherstellingen, ombouwingen of werk op maat. Voor herstel en onderhoud zijn alle fietsen welkom, ongeacht waar je de fiets aangekocht hebt. Sam wil aan iedereen een topservice verlenen.

Als iemand dringend een fiets nodig heeft tijdens onderhoud, dan proberen wij steeds een vervangfiets ter beschikking te stellen.

Veloman kan de fiets bij jouw thuis ophalen met hun bestelwagen als je niet tot bij hen kan komen. Binnen de postcode 8800 doen ze dat zelfs volledig gratis!

Voor ons is de lange termijn relatie met de klant belangrijk. Geen snelle verkoop, geen gepush naar een bepaald model op stock, maar enkel oprecht advies op maat.

Veloman heeft een ruim aanbod aan testbakfietsen van diverse merken. Hiermee zijn ze uniek. Zo kan je voor aankoop een bakfiets eerst testen.

Veloman is open op dinsdag van 9u tot 12u en van 14u tot 19u, op woensdag van 9u tot 17u, op donderdag van 17u tot 20u, op vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u, en op zaterdag van 10u tot 17u.

📍 Rumbeeksesteenweg 429