• Eten en drinken
  • Shopping

Traiteurslagerij Koen en Veerle viert uitbreiding met hapje en drankje!

Shopping |
Slagerij Koen en Veerle - Zilverberg - Rumbeke
Slagerij Koen en Veerle – Zilverberg – Rumbeke

Al sinds 2000 is Traiteurslagerij Koen en Veerle een referentie voor de fijnproevers in Roeselare. Koen is opgeleid in de Groene Poorte in Brugge, Veerle in Hotelschool Spermalie, ook in Brugge. Door de jaren heen is de passie voor het werk en vooral voor de klanten alleen maar gegroeid. En groeien, dat doet ook de winkel zelf. Vanaf morgen, op vrijdag 22 oktober, kan je de vernieuwde, uitgebreide winkel komen ontdekken en tijdens het weekend word je verwend met een drankje en proevertjes!

Koen, Veerle en hun team blijven gemotiveerd om hun klanten een steeds ruimer assortiment te kunnen aanbieden. Hiervoor is natuurlijk plaats nodig en toen de bakker naast hen verhuisde, twijfelden ze dan ook geen seconde.

Sedert het verlof is de bakker naast ons verhuisd en hierdoor zagen we de gelegenheid om uit te breiden. Wij zullen ons vast assortiment uitbreiden en bieden ook enkele dagverse klassiekers uit de bakkerij aan.

Al het vlees waar in de slagerij mee gewerkt wordt, komt van lokale telers die met veel zorg met hun dieren omgaan. In de slagerij wordt het verse vlees met evenveel zorg op ambachtelijke wijze versneden en verwerkt tot charcuterie en bereidingen in een eigen keuken en vernieuwd atelier. Dat is dan ook meteen hun grote troef: van charcuterie over bereidingen tot desserts, er wordt zoveel mogelijk zélf gemaakt. Wist je dat het grote aanbod gerijpte vleeswaren in een eigen rijpingskast gemaakt is?

Culinair verwennen van hapje tot dessert, daar staat Traiteurslagerij Koen en Veerle voor. Kom dus zeker eens langs in de vernieuwde winkel en ontdek het overheerlijke assortiment tijdens dit feestweekend!

📍 Meensesteenweg 420
8800 Zilverberg – Roeselare