• Shopping

Veloman, uw fietsspecialist in Roeselare

Shopping |

Al van kinds af aan is Sam gebeten door de fietsmicrobe. Op zijn 18e startte hij als fietsmecanicien bij een bekende fietsenzaak in Roeselare, daar leerde Sam alle kneepjes van het vak. In 2015 startte hij met veloman in een bijgebouw naast hun thuis.

Al snel werden meer ruimtes ingenomen door fietsen en materiaal. De garage, de speelkamer van onze dochter, wat later ook de tuin.

Fietsherstel, bakfietsen, op maat gemaakte wielen en ombouw naar elektrische fietsen, dat zijn de vier pijlers waarop veloman al van in het begin op focust. Door het succes van de combinatie van fietsherstel, verkoop en advies besliste Sam om in maart 2020 een winkel te openen. Evy kwam vanaf 2021 voltijds in de winkel werken.

Zo kunnen we voldoende tijd maken om alle klanten optimaal bij te staan en de nodige uitleg en advies te geven.

Veloman verhuurt en verkoopt bakfietsen die je op voorhand kan testen. Daarnaast kan je er ook terecht voor al jouw fietsherstellingen, ongeacht waar de fiets werd aangekocht. Sam maakt tevens wielen op maat en bouwt jouw bestaande fiets om naar een elektrische fiets. Cool!

We zijn het meest trots op ons uitgebreid aanbod aan testbakfietsen. Zo kan iedereen een gepaste fiets vinden na een uitgebreide vergelijking.

Veloman is open op dinsdag van 9u tot 12u en van 14u tot 19u, op woensdag van 9u tot 17u, op donderdag van 17u tot 20u, op vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u, en op zaterdag van 10u tot 17u.

📍 Rumbeeksesteenweg 429