• Weetjes

WeAreMusic: het agency dat voetbalkampen organiseert

Weetjes |

De maatregelen laten het nog niet toe, maar de tijd na de versoepelingen belooft meer en meer. Zo zetten Roeselarenaar Wesley Samyn en Tim Bollez uit Hooglede WeAreMusic op poten: een uniek muziekconcept in België.

Wesley en Tim zijn beiden bekend in de DJ-wereld. Wesley als Xtor80, Tim als Syrus. Met hun ervaring bundelen ze de krachten en roepen ze WeAreMusic in het leven. WeAreMusic is een concept met vier pijlers. Een van die pijlers is de functie als agency. Momenteel kunnen er al 32 artiesten geboekt worden. De artiesten zijn een mix van jonge en getalenteerde artiesten, maar ook bekende namen staan in de lijst (Confetti’s, Phi Phi, Mister Jefferson, DJ Bolle…

Verder focust WeAreMusic ook op een educatief programma. Eens de versoepelingen er zijn, zal WeAreMusic dj-cursussen aanbieden (digitaal en vinyl). Daarnaast willen ze teambuildings en kampen organiseren. Die kampen zijn een combinatie van voetbal en muziek. Het deel voetbal zal worden aangepakt door bekwame lesgevers en gediplomeerde trainers.

De derde pijler zijn de labels. WeAreMusic of WAM zet zich ook in als platform waar artiesten hun nummers kunnen releasen. Alles wat daar bij komt kijken, zoals ook het artwork, zal door WAM worden behandeld.

De vierde en laatste pijler zijn de events die WAM wil ondersteunen. Jammer genoeg zijn veel evenementen afgeschaft, maar eentje die alvast op de planning staat is het feest van 30 jaar DJ Bolle en 35 jaar Phi Phi bij Trax.

Ben je benieuwd naar de skills van WAM? Dan kan je ze wekelijks horen bij Vila Bota. Ook in Ibiza en Rusland zijn ze wekelijks live te horen bij radioshows. Je kan ze live volgen vie hun Facebookpagina.

Afbeelding © We Are Music