• Jobs
  • Weetjes

Werknemers aan het woord: hoe is het om bij Decostere Accountancy te werken?

Weetjes |

In je zoektocht naar een nieuwe job, is een toffe werkomgeving en –sfeer vaak een doorslaggevend element en ook als klant voel je je vaak beter wanneer de werknemers de liefde voor hun bedrijf echt uitstralen. Daarom laten we bij Mijn Stad graag de werknemers aan het woord van Decostere Accountancy. Want wie kent dit bedrijf beter dan haar eigen dossierbeheerders, juristen en administratief personeel?

“Je hebt als dossierbeheerder een gevarieerd takenpakket en je kan echt mee gaan ondernemen met klanten. Of het nu om een éénmanszaak gaat of een KMO. De ervaring die je opdoet in het ene dossier, neem je mee naar een ander dossier. Zo leer ik zelf heel veel bij maar kunnen de klanten mee genieten van de opgedane ervaring.”

“Bij Decostere Accountancy heb ik de energie teruggevonden die ik in een vorige jobervaring was kwijtgeraakt. Als administratief medewerker ben ik het kruispunt van informatie in ons kantoor. Hierdoor kom in contact met klanten, dossierbeheerders en de kantoorverantwoordelijke, wat ik heel fijn vind. Het positieve groepsgevoel en het kunnen samenwerken met leuke collega’s, geeft me de energie om mij dagelijks 100% in te zetten.”

“Als jurist zitten we lange perioden stil voor ons scherm of met onze neus in de boeken. In ons kantoor in Roeselare zijn werden er onlangs zit-stabureau’s geïnstalleerd. Mijn rug- en nekspieren worden zo niet langer overbelast.”

Klinkt goed, he? Ontdek de vacatures en wat Decostere Accountancy voor jou kan betekenen op https://www.decostere.be/.