• Weetjes

3 goede redenen om bij Charles aan de slag te gaan!

Weetjes |

Het bedrijf Charles in Sint-Niklaas is één van de toonaangevende bedrijven in de voedingsindustrie. Al sinds 1935 wordt er iedere dag gewerkt aan heerlijke salades, charcuterie en bereide maaltijden. Stuk voor stuk producten van ambachtelijke topkwaliteit, gemaakt op basis van goed bewaarde familierecepten, maar vooral dankzij de inzet van gedreven werknemers. Wat maakt werken bij Charles nu zo bijzonder? Daar bestaan minstens drie goede redenen voor!

Goede collega’s hebben de kracht om jouw werkdag altijd net dat beetje beter te maken. Bij Charles kom je terecht in een gedreven en gepassioneerd team, dat iedere dag de beste smaken produceert voor de generaties van vandaag en morgen. Van productie en distributie tot marketing en aankoop, de gedeelde passie voor klant en product zorgt in elke afdeling voor hechte banden tussen de werknemers.

Met behulp van hedendaagse technieken houdt Charles bovendien een lange traditie van ambachtelijke productieprocessen in stand. De recepten en kwaliteitsingrediënten bezorgen elke klant een fantastische smaakervaring. Producten waar je trots op kan zijn, dus!

Bij Charles zorgen ze ook zelf voor ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van producten. Hiervoor hebben ze heel wat talent in huis, maar hebben ze ook veel nieuwe talenten nodig. Het aanbod aan vacatures is dan ook even gevarieerd als het productassortiment.

Heb je zelf ook zin om het team van Charles te versterken? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de jobdag op zaterdag 18 september, van 10u tot 13u doorlopend.

📍 Charles: Industriepark-Noord 14, 9100 Sint-Niklaas