• Shopping
  • Wat te doen

Aan te stippen in je agenda: het salon bij Van Kasteren!

Wat te doen |
XC40 Inscription, in Denim Blue metallic

Een nieuw jaar, een nieuwe auto? Voor wie vindt dat zijn oude voertuig dringend aan vervanging toe is, hebben we goed nieuws, want het salon bij Volvo Van Kasteren komt eraan! Van 13 tot en met 30 januari is de Volvo-verdeler ook extra geopend.

Hoewel er dit jaar geen Autosalon plaatsvindt, pakt Volvo Van Kasteren toch uit met mooie voordelen voor jou. De saloncondities lonen vast en zeker de moeite om eens langs te komen. En als we zo vrij mogen zijn om zelf al een suggestie te doen voor die nieuwe auto: wat dacht je van de Volvo XC40? Deze compacte SUV is comfortabel om mee op reis te gaan, maar kan ook als stadswagen ingezet worden. Het model is verkrijgbaar van benzine tot volledig elektrisch! Bovendien zitter er heel wat leuke digitale services in en zijn er handige Google-diensten ingebouwd, zoals Google Assistant, Google Maps en Google Play.

Van 13 tot 30 januari kan je deze mooie wagen komen bewonderen bij Volvo Van Kasteren en kan je tot wel € 3.100 korting krijgen op dit model! Of misschien grijp je deze kans liever om in de toonzaal de nieuwe Volvo C40 Recharge te komen bewonderen. In oktober 2021 begon de fabriek in Gent aan de productie van dit volledig elektrische model. “De auto die onze toekomst belichaamt”, dat moeten we zien, toch?

Reden genoeg dus om eens langs te komen tijdens de salonperiode, om de wagens te bewonderen, en misschien wel een nieuwe wagen uit te kiezen met mooie voordelen. Je bent er van harte welkom en wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Volvo Van Kasteren is tussen 13 en 30 januari extra geopend op

  • Donderdagavond tot 21 uur
  • Zaterdag van 10 – 17 uur
  • Zondag 11 – 17 uur

Maak alvast kennis met het aanbod op vankasteren.be!

📍 Volvo Van Kasteren, Bellestraat 46, 9100 Sint-Niklaas

Afbeelding © Volvo Van Kasteren