• Eten en drinken

Adresje om te ontdekken: de Australische koffie- en wijnbar van Emily en Eddie

Eten en drinken |

Op 19 april kreeg de Nieuwstraat er een nieuw leuk adresje bij. Koffie- en wijnbar Skippy’s ging dan immers open. Het nieuwe concept is extra speciaal dankzij de Australische insteek van mede-uitbater Eddie Richards. Hij is immers afkomstig van ‘Down Under’.

De Sint-Niklase Emily Coone was aan het backpacken toen ze haar Australiër Eddie Richards ontmoette. Vijf jaar later zijn ze nog steeds samen en openen ze samen hun eigen koffie- en wijnbar in de Nieuwstraat. De bar startte in april nog met takeaway, maar ondertussen kan je er ook genieten op het terras.

Bij de bar kan je niet alleen terecht voor koffie of wijn. Je vindt er ook dagelijks verse gebakjes, desserts, gezond ontbijt, … Wij zijn wel eens benieuwd naar de ‘Ozzie pies with a Belgian touch’. Ze combineren er immers gebak met stoofvlees en vol-au-vent. Het interieur van de bar is bovendien gevuld met Australische kunstwerken van een kangoeroe, vogelbekdier, numbat, …

Ben je ook al zo benieuwd naar dit nieuwe adresje? Dan kan je er elke dag behalve dinsdag en zondag terecht. Tijdens de week openen ze om 7.30u en op zaterdag kan je er vanaf 12u gaan smullen. Op maandag en woensdag sluiten ze iets vroeger, om 17u, en van donderdag tot en met zaterdag kan je er terecht tot 22u. De openingsuren zijn wel onderhevig aan het weer.

📍 Nieuwstraat 13, 9100 Sint-Niklaas

Foto © Skippy’s