• Jobs

AZ Nikolaas en AZ Lokeren blijven groeien en zoeken 80 nieuwe collega’s!

Jobs |

Heb je altijd gedroomd van een boeiende job, waar jij jouw talent kan inzetten om anderen te helpen? Dan is een job in een ziekenhuis vast iets voor jou! Het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren zijn nu al één van de grootste werkgevers in het Waasland, maar binnenkort worden ze nóg groter. Daarom kijken ze uit naar de komst van 80 nieuwe collega’s, en niet enkel medisch personeel!

Dokters en verpleegkundigen zijn natuurlijk onmisbaar in een ziekenhuis, maar alle andere medewerkers, die het ziekenhuis netjes en draaiende houden, zijn al even onmisbaar! Daarom zijn het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren niet alleen op zoek naar psychologen, verpleegkundigen en paramedisch personeel. Er worden ook medewerkers gezocht voor leidinggevende en technische functies, informatica en schoonmaak.

Je zal terechtkomen in een innovatieve omgeving met aandacht voor persoonlijke groei en een goede balans tussen jouw privéleven en professioneel leven. Ga op donderdag 7 oktober alvast eens langs bij hun stand op Jobvillage, tussen 14u en 18u in het gebouw van Accuria in Sint-Niklaas. Bekijk alle vacatures op https://bit.ly/AZ_Vacatures.