• Eten en drinken

Bereid de feestdagen tot in de puntjes voor met Art and Food!

Eten en drinken |

Voel jij de hete adem van de feestdagen ook al in je nek en ben je nog druk op zoek naar een feestmaaltijd en leuke cadeau’s? We laten je graag kennismaken met Art and Food Catering! Van feestelijke afhaalmenu’s tot gesmaakte ginboxen die leuk zijn om cadeau te geven en nog leuker om te krijgen: voor de feestdagen moet je bij Art and Food zijn!

Art and Food Catering is een gepassioneerd cateraar en totaalorganisator voor jouw privéfeesten en bedrijfsevenementen. Het juiste adres voor iedereen die op zoek is naar de ultieme feestbeleving, met een perfecte mix tussen eten en beleving.

Er is niets wat we niet aanbieden. Zolang het een food- of totaalformule ‘op niveau’ is kan u bij ons terecht voor bbq, deluxe bbq, seated dinner, high tea, streetfood standen, live cooking standen, walking dinner, buffet, receptie, …

Maar Art and Food toonde zich ook van een zeer flexibele kant, om op de coronacrisis in te spelen. Zo organiseerden ze de voorbije zomers de zomerbar ‘BARWOOD’ in de achtertuin en kunnen brunches aan huis geleverd worden. Bedrijven kunnen er ook terecht voor lekkere boxen en bags voor o.a. e-peritieven!

Wat mag je met de feestdagen zeker niet missen? Eerst en vooral: de twee heerlijke ArtandFood-gins! Art and Food heeft twee huisgins, met elk een eigen toets: een kruidige en een fruitige. Fijn aan de feesttafel, maar ook een superleuk eindejaarsgeschenk! En binnenkort zijn er boxen met een klein formaat gin en versnaperingen verkrijgbaar, in afwachting kan je al eens bedenken wie van jouw vrienden hier het gelukkigst van zal worden. 🤗

Naast de gins, voorziet Art and Food ook verschillende afhaalmenu’s voor de feestdagen. Je kan kiezen tussen een 4-gangen diner en een walking dinner, beiden met smakelijke amuses! Er zijn ook vegetarische en vegan alternatieven voorzien, alsook een menu op maat van kinderen. Zo tover je voor iedereen iets lekkers op tafel, maar heb je er zelf geen uren werk aan.

Kom dus zeker eens langs bij de Grote Baan 81, 9250 Waasmunster, of bestel online via https://www.artandfood.be.