• Wat te doen

Bij VR-Square stap je zelf in een spel!

Wat te doen |

Virtual Reality, iets uit science-fiction films? Nee hoor, in Sint-Niklaas kan je het gewoon zelf beleven! Sinds 17 september vind je in de Zwijgershoek immers het Virtual Reality center VR-Square!

Bij VR-Square kan je met een VR-bril in de wereld van het spel stappen. Bijna letterlijk, want de bril zorgt ervoor dat je de virtuele wereld rondom jou ziet, alsof je er levensecht aanwezig bent. Dat is dan ook het grote verschil met gewone computer- of consolegames, waar je enkel het schermpje voor jou ziet. Daarnaast zijn ook de bewegingen die je moet maken in het spel heel wat natuurlijker. Deze keer hoef je geen avatar te besturen, want dat ben jijzelf!

Er zijn verschillende spelletjes waar je uit kan kiezen: van een job simulator tot het verslaan van vijanden in een virtueel paintballspel of echte actiegames. Wat dacht je van zombies beschieten of kastelen bestormen? Voorlopig kan je enkel plaatsen reserveren voor single-units (waar elke speler zijn eigen ruimte heeft), maar binnenkort komen er ook VR-arena’s waar je met grote groepen tegelijk kan spelen!

Zet VR-Square dus zeker en vast op je bucketlist en ontdek het allemaal zelf! 📝

Afbeelding © VR-Square