• Shopping
  • Wat te doen

Bouw een hotel op de Grote Markt!

Wat te doen |

Niet echt natuurlijk, tenzij je nog stapels geld liggen hebt, waar je niks mee doet. We bedoelen natuurlijk in het gloednieuwe Monopoly Sint-Niklaas! Ideaal voor de druilerige herfst- en winterperiodes en de gezellige feestdagen!

Deze week, de week van 29 november tot 5 december, komt eindelijk het de Sint-Niklaasversie van het populaire spel Monopoly uit! Zoals bij vele andere Monopolyspelen voor steden zijn de eigendommen aangepast naar plaatselijke bekende straten en monumenten. Bijvoorbeeld: de Grote Markt, de Witte Molen, de Sint-Nicolaaskerk of domein De Ster. Binnenkort kunnen ze allemaal van jou zijn!

Maar Sint-Niklaas ging nog een stapje verder. Er werden ook speciale pionnen ontworpen die verwijzen naar de lokale legenden! Zo kan je spelen met Maria Verguld, Sinterklaas of Reynaert de Vos. Je kan deze prachtpionnen afhalen in het stadhuis of in de Stationsstraat 11, met de voucher die je in de speldoos vindt.

Het staat vast, dit spel is onmisbaar als cadeautje of plezierig tijverdrijf tijdens de familiefeesten! Vind hier een verkooppunt in jouw buurt!

Afbeelding © Stad Sint-Niklaas