• Wat te doen

Circus Barones landt dit weekend opnieuw op provinciaal domein De Ster!

Wat te doen |

Vanaf dit weekend, 26 februari, kan je je opnieuw laten betoveren door de wondere wereld van Circus Barones. In 2022 trekt het circus rond met een nieuwe spectaculaire show, die de naam ‘Grandioso’ kreeg.

Het circusgezelschap bestaat uit internationale artiesten van maar liefst 10 verschillende nationaliteiten. Het zijn stuk voor stuk uitblinkers in hun kunst. Van acrobatie en luchtballet tot dierendressuur en clownerie. Circus Barones is trouwens het enige traditionele circus dat ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap en dat nog dierendressuur aanbiedt. De dieren worden dan ook uitermate humaan behandeld en verzorgd.

Acts om naar uit te kijken zijn ongetwijfeld de razendspannende kruisbogen- en messenact van het Portugees-Iranees duo Ciro & Samira Cardinali en de knotsgekke clownsact van huisclowns Patat en Patatina. Die laatsten krijgen tijdens deze show het gezelschap van de Hongaarse clown JUZO. Grandioso wordt een show die jong en oud weet te verrassen!

Het Circus strijkt neer in Sint-Niklaas van 26 februari tot en met 6 maart. Waar? Provinciaal domein De Ster via de ingang aan de Vossekotstraat, volg daarna de pijlen “Circus Barones”. Bestel jouw tickets op www.circusbarones.com.

Afbeelding © Circus Barones