• Shopping

Comfort Store: comfortabele schoenen & lifestyle

Shopping |

In de Stationsstraat 64B, in het hartje van Sint-Niklaas, vind je superleuke lifestyleproducten en accessoires, zoals planten die de blikvanger van je interieur zullen worden, stijlvolle handtassen en elegante juwelen. Deze ketting in de vorm van een luchtballon kan je als rasechte Sint-Niklazenaar echt niet missen, toch? Maar wat je bij Comfort Store vooral zal vinden, zijn de comfortabele schoenen van Vionic.

De schoenen zijn het paradepaardje van de winkel. De schoenen zijn ontworpen met een bekroonde en gepatenteerde zool die de voet, de enkel en het been op één lijn zou brengen. Op deze manier zou je als drager minder last hebben hiel-, boog-, enkel- of kniepijn. De schoenen zijn er in verschillende stijlen, dus er is voor ieder wat wils! Ook wie steunzolen draagt kan hier makkelijk een leuk paar schoenen vinden, want dankzij de uitneembare zool is er ruimte genoeg voor jouw steunzolen.

Ben jij dus nog op zoek naar meer comfort, in huis of aan je voeten? Ga dan zeker eens langs bij Comfort Store in de Stationsstraat 64B!

Afbeelding © Comfort Store