• Wat te doen

De Sint nodigt je uit om zijn huis te bewonderen!

Wat te doen |

Oh, wat kijken we er al naar uit om ons schoentje te mogen zetten – we zijn écht braaf geweest! Daarvoor moeten we nog eventjes wachten tot de verjaardag van de Sint, maar in afwachting zullen we hem vast vaak mogen ontmoeten op verschillende plekken in de stad. De Sint zal vanaf 12 november weer even wonen in de Salons, en nodigt alle brave kindjes uit.

De Sint hoorde van verschillende ouders dat hun kindjes enorm veel vragen stellen over hem. Waar slaapt de Sint? Wanneer eet hij en wat lust hij graag? Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? Draagt hij een kamerjas? Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de Grote Dag? Tja, daar sta je dan met je mond vol tanden en zonder antwoorden! De Sint wil de ouders graag helpen en nodigt de kindjes daarom uit bij hem thuis. Zo kunnen ze zelf het antwoord op al die vragen ontdekken!

De zwarte pieten zullen jou de ontvangstkamer, werkkamer, hobbyruimte, het theater en de speelgoedzaal tonen. Maar ook de slaapkamer, badkamer en zelfs het toilet van Sinterklaas! Een bezoekje brengen mag op 20 en 21, 27 en 28 november en op 4 en 5 december, telkens tussen 13u en 18u. Reserveer hier alvast je bezoek, zodat de pieten zich goed voor kunnen bereiden. Inschrijven kan vanaf vandaag!

Let op: om het Huis te bezoeken heb je wel een Covid Safe Ticket nodig of een negatieve PCR-test.

📍 Stationsstraat 85, 9100 Sint-Niklaas

Afbeelding © Ontdek Sint-Niklaas