• Shopping

De Wase Aquarium & Vijverwinkel opent het vijverseizoen met tal van promoties

Shopping |

Niets dat jouw tuin zo opvrolijkt als een prachtige vijver! Het zonlicht dat weerkaatst op het water, kleurrijke visjes in de vijver, mooie plantjes rondom,… een waar mini-paradijs! Ben jij net zo’n vijverenthousiasteling als ons, dan moet je écht eens een bezoekje brengen aan de Wase Aquarium & Vijverwinkel! Vandaag gaan daar bovendien de Wake-Up Days van start, met tal van leuke acties voor vijver- EN aquariumfanaten.

Met de Wake-Up Days wil de Wase Aquarium & Vijverwinkel vieren dat de natuur eindelijk uit haar winterslaap ontwaakt. Van 25 februari tot en met 6 maart 2022 geniet je daarom van mooie acties en kortingen op tal van vijver- en aquariumgerelateerde producten. Een vijverstartpakket, aquariumplanten, planten- en vissenvoeding, verlichting, schoonmaakproducten of zelfs broodnodige bacteriën… Iedere liefhebber van aquatisch leven in de tuin vindt hier een mooie promotie!

Wil je je graag nog meer verdiepen in dit onderwerp of wil je meer informatie om je tuindromen te verwezenlijken? De Wase Aquarium & Vijverwinkel organiseert eind maart ook een zwemvijvercursus en een algemene vijver-info-avond. Inschrijven kan via deze link.

📍 De Wase Aquarium & Vijverwinkel, Heihoekstraat 223, 9100 Sint-Niklaas

Afbeelding © De Wase Aquarium & Vijverwinkel