• Shopping

Deze toffe adresjes doen mee aan Weekend van de Klant!

Shopping |

Het is dit weekend weer Weekend van de Klant! Tijdens dit weekend word jij, de klant, door de lokale handelaars in de bloemetjes gezet, omdat jij ook dit jaar weer de lokale economie gesteund hebt! In Sint-Niklaas doen wel 102 handelszaken mee en ook in de deelgemeenten kan je nog deelnemende handelszaken vinden. Wij lichten er alvast enkele toffe deelnemers uit!

Deze is voor de plantmoms en -dads onder ons! Bij MOS en MOK in de Walburgstraat 2 kan je genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje, omringd door jouw geliefde groene gezelschap. Je kan ook koffiepakketten kopen voor thuis en er planten vinden voor iedere gelegenheid.

De Stationsstraat 41 is het centrum voor de fans van grote en kleine (bord)spellen. Bij Brood en Spelen vind je een groot aanbod gezelschapsspelletjes, bekend en minder bekend. Je kan er ook regelmatig terecht voor een toffe spelletjesavond!

Nog een tof adresje: Bloemsierkunst Guylène in de Pastorijstraat 31. Hier kan je terecht voor boeketten voor alle gelegenheden en voor de heerlijkste parfums voor je huis. Of koop er een bloemenabonnement! Er zijn verschillende formules waarbij je wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks een prachtig boeket aan huis geleverd krijgt. Zo heb je altijd een vrolijk boeket op tafel!

Ben je benieuwd welke topadresjes nog meer meedoen aan het Weekend van de Klant? Je vindt ze allemaal hier!

Afbeelding © Toerisme Sint-Niklaas