• Wat te doen

Droom weg in winterwonderland De Ster tijdens Putteke Winter!

Wat te doen |
https://www.facebook.com/fotografielexooo
https://www.facebook.com/fotografielexooo

De late herfstmaanden en wintermaanden kunnen donker, grauw en guur zijn, maar tegelijkertijd hebben ze alle troeven om – met behulp van wat sfeerverlichting – de gezelligste periode van het jaar te zijn. Op 27 november is gezelligheid exact wat je zal vinden op domein de Ster, tijdens het evenement ‘Putteke Winter’ van de provincie Oost-Vlaanderen. Het hele domein zal omgetoverd worden tot een feeëriek, sprookjesachtig winterwonderland (al kan sneeuw niet gegarandeerd worden).

Droom weg langs het parcours en ontdek domein De Ster op een andere manier. Je kan starten tussen 17u30 en 21u, op een tijdslot naar keuze. Tijdens de wandeling door het winters decor word je verrast door sfeervolle en spectaculaire acts, zoals onder meer vuurshows! Onderweg wordt je ook vergezeld door sprookjesachtige muziek en duizenden kaarsjes.

En dat is nog niet alles! Tot middernacht is er een knus winterdorp en kinderen kunnen gratis een ritje maken op nostalgische kermismolens. Je kan er ook even uitrusten bij diverse eet- en drankstanden met overdekte zitplaatsen. Eten en drinken wordt voorzien door Melis Events en Brouwerij Verhofstede.

Word jij al helemaal warm vanbinnen en heb je zin om dit allemaal van dichtbij mee te mogen maken? Bestel dan snel jouw tickets op www.domeindester.be. Haast je, want nog tot 1 november kost een ticket slechts €5 voor iedereen ouder dan 6 jaar. Daarna kost een ticket €8. Kinderen tussen 0 en 5 mogen gratis binnen maar hebben ook een ticket nodig. Je hebt enkel toegang op vertoon van een Covid Safe Ticket.