• Shopping

Echt ontspannen, dat doe je in je (vernieuwde) badkamer

Shopping |
  • #ad

Ben jij ook zo’n fan van programma’s als Blind Gekocht, Huis Gemaakt en Château Planckaert en kijk je dan vol verwondering naar de renovatiewerken? Dan kriebelt het misschien al om zelf te renoveren. Bij het Sint-Niklase SaniNetto kan je alvast beginnen dromen van een nieuwe badkamer.

Begin je bij het zien van deze foto ook meteen te fantaseren van een nieuwe badkamer? Groot gelijk! Ook wij zijn fan van dit renovatieproject van SaniNetto. Een van de sterkste punten van de zaak van Davy De Maesschalck is dat je er telkens één contactpersoon hebt voor alle werken. Zo weet je als klant meteen bij wie je terechtkan en bouw je een persoonlijke band op.

Daarnaast vind je er voor elk wat wils. Of je nu een kleine of grote badkamer wil renoveren, Davy en zijn team helpen je met alle plezier verder. Bovendien werken ze ook in allerlei stijlen, van klassiek tot modern.

Tip: Wil je een renovatie boeken? Bestel ‘m dan nog voor de vakantie. De prijzen voor bouwmaterialen zullen namelijk sterk stijgen in de tweede helft van het jaar. Snel zijn is dus de boodschap!

Voor ons mag je het bad al laten vollopen! 🛀

📍 Moerputstraat 4C, 9100 Sint-Niklaas

#sintniklaas #saninetto #ad #badkamer #renovatie

Foto © SaniNetto