• Shopping

Een pand vol design: van kunsthandel Waumans naar interieurzaak Swinnenstore

Shopping |

Je zou het haast niet geloven, maar de twee gebouwen op de foto zijn wel degelijk een en hetzelfde pand. De linkse foto van de Onze-Lieve-Vrouwstraat 24 werd genomen in 1977 en toont hoe het pand toen een kunsthandel was. Heb jij het nog gekend als kunsthandel Waumans?

Het gebouw dateert van eind 19e eeuw en was in 1977 zo te zien al aan een restauratie toe. Die restauratie is er ook van gekomen en nu straalt het pand weer een en al klasse uit. Dat is maar goed ook, want tegenwoordig vind je er interieur- en exterieurzaak Swinnenstore.

Zaakvoerster Nele De Ryck verkoopt er uiteraard allerlei zaken voor je huis en tuin, maar uniek is dat je er ook het modelabel Gustav aantreft. Je kan de collectie passen in de showroom zelf, weliswaar op een rustige plek zodat je zeker voldoende privacy hebt. Zowel voor het interieur als de kleren hanteren Nele en haar team dezelfde filosofie: ze willen je gezellige me-time aanbieden en staan altijd klaar met persoonlijk advies.

Is je interesse gewekt? Dan kan je een bezoekje brengen aan de zaak op elke dag behalve vrijdag en zondag van 10.00u tot 18.00u.

Onze-Lieve-Vrouwstraat 24

9100 Sint-Niklaas

Foto’s © Onroerend Erfgoed en Swinnenstore