• Jobs

Fierens Mengvoeders zoekt versterking in Temse!

Jobs |

De firma Fierens heeft een hart voor de landbouw en is al sinds 1935 actief in de veevoedersector. Het bedrijf werd indertijd opgestart door Louis Fierens als maalderij voor landbouwers uit de buurt. Onder verschillende volgende generaties is het bedrijf uitgegroeid tot het grote ‘Fierens Mengvoeders’ dat we vandaag kennen, waar natuur en wetenschap hand in hand gaan. Een echt familiebedrijf dus!

Waarom rekenen landbouwers op Fierens Mengvoeders? Er wordt steeds gekozen voor kwaliteitsgrondstoffen en natuurlijke supplementen met bewezen resultaat. Er worden procestechnieken toegepast die de verteerbaarheid van het voeder en de gezondheid van de dieren bevorderen. Zo wordt de gezondheid van de dieren bij Fierens altijd voorop gesteld. Fierens Mengvoeders wil een vertrouwde partner zijn voor landbouwers dankzij advies op maat van de klant en een preventieve aanpak.

Op dit moment is het bedrijf op zoek naar een nieuwe operator voor het productieteam en een bulkchauffeur CE voor de levering van veevoeders over heel Vlaanderen. Dus, ben je technisch aangelegd, hands on en een flexibele teamplayer die op zoek is naar wat uitdaging? Of heb je een groot hart voor de landbouw en schrikt nationaal transport je niet af? Aarzel dan niet en solliciteer!

Operator 👉 stuur je cv naar alexander@fierens.be

Bulkchauffeur CE 👉 Neem contact op met 03 722 92 56 of mail naar planning@fierens.be