• Eten en drinken

Frituur Apatat: ‘T is om ô duimen en vingers af te lekken!

Eten en drinken |

Stek jij ook af en toe graag een frietje? Dan ken je Frituur Apatat misschien al. Het friethuis wordt opengehouden door David en Katty en hun team van ‘slaven’, zoals ze het zelf al grappend verwoorden. Uiteraard zijn ze net heel trots op hun team en de goede samenwerking die ze elke dag weer leveren.

Apatat is niet zomaar een frituur. Je hebt er namelijk wel 64 zitplaatsen en zelfs een speelruimte voor de kleinsten. Helaas kunnen we daar nu even niet gebruik van maken, maar in normale tijden maakt dat je bezoek aan de frituur wel extra gezellig. David en Katty namen de frituur over in 2013. Sindsdien hebben ze de frituur al heel wat uitgebreid en hernieuwd. De vernieuwingen kwamen bovendien tot stand in amper 20 dagen. Niet te verwonderen dat hun klanten de snelle service van de frituur aanprijzen!

David en Katty houden wel van een grapje. Dat bewijzen ze elk jaar trouw op 1 april. Op hun dynamisch tv-scherm laten ze die dag immers een 1 aprilgrap verschijnen. In 2018 maakten ze bijvoorbeeld hun klanten wijs dat de enige echte Peter Goossens een bezoek had gebracht aan de frituur! Benieuwd wat ze dit jaar voor ons in petto hebben.

Heb je zin gekregen in frietjes? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de zaak is elke dag van de week open. Ideaal om nu nog snel naar de frituur te lopen dus! 😋

Heistraat 179

9100 Sint-Niklaas

Foto © Snackblad