• Eten en drinken
  • Shopping
  • Wat te doen

Geniet extra van het Eurovisiesongfestival met de belevingsboxen en bingo

Wat te doen |

De halve finale van het Eurovisiesongfestival op 18 mei komt steeds dichterbij en in Sint-Niklaas wordt de spanning opgebouwd. Om helemaal van de Eurosongbeleving te kunnen genieten, kan je nu de #9100forhooverphonic-belevingsboxen bestellen en kan je op de avond zelf de #9100forhooverphonic-bingo spelen!

We kondigden eerder al de unieke streekproducten in thema van Hooverphonic aan en nu komen daar dus de belevingsboxen bovenop. De boxen zitten boordevol limited edition-producten en er bestaan vier varianten. Je kan kiezen tussen de Vinegar & Salt box (€14), Wonderland box (€39), Cocktail box (€29) en de All-in luxe box (€80). Alle prijzen zijn exclusief verzendingskosten. Bestellen kan tot en met 11 mei via http://bit.ly/belevingsboxenhooverphonic en afhalen kan bij Soep&Zoet. Je kan je box binnen het Waasland ook laten leveren van 16 tot en met 18 mei. Daarvoor betaal je €3 extra per levering.

Wil je de avond van de halve finale bovendien extra gezellig maken? Dan kan je de #9100forhooverphonic-bingo spelen! De bingo kan je downloaden via bovenstaande link, maar zit ook gewoon standaard in elke belevingsbox. Om de bingo extra leuk te maken, roep je bovendien geen ‘Bingo’, maar wel ‘Badaboum’. Dat is een verwijzing naar een van de liedjes van de band.

Foto © 9100forhooverphonic / Vinegar & Salt box