• Eten en drinken

Geniet van je paasweekend met deze paasbrunch

Eten en drinken |

Een stevig ontbijt is de ideale start van je dag. Af en toe eens brunchen vinden wij dan ook heerlijk. Zeker op Pasen mag je jezelf al eens verwennen. Dat kan je doen met de paasbrunch van Tartinneke! 🐣

Eén blik op de foto en wij zitten al te watertanden. De paasbox van Tartinneke bevat dan ook heel wat lekkers: croissant met marsepein, broodje tomaat-mozzarella, wrap met gerookte zalm, kruidenkaas en granaatappel, roerei met bieslook en spek, American pancakes en nog heel wat meer! Voor de kinderen is er een aparte menu voorzien. Wil je er ook een cavaatje bij of een boeket bloemen? Dan is dat ook mogelijk voor een meerprijs.

Je kan de paasbrunch bestellen vanaf 2 personen. De brunch voor volwassenen kost €59 voor 2 personen en de kidsmenu is €10 per kind. De boxen worden op 3, 4 en 5 april aan huis geleverd in een straal van 15 km rond het Regentieplein. Kan je al niet wachten om ook zo’n box in huis te halen? Stuur dan een berichtje naar 0494 15 90 95 of naar de Facebookpagina van Tartinneke.

Smakelijk! 😋

Foto © Tartinneke