• Nostalgie
  • Wat te doen

Herbeleef de 80s met de “Halloween Immersive Drive-In Experience”

Wat te doen |

Drive-in cinema is weer helemaal terug! Heb je zelf ooit nog vanuit je auto een film op groot scherm bekeken in de jaren 80? Of ben je soms helemaal jaloers op de personages in een oude film, voor wie drive-in cinema dagelijkse kost was? Dan heb je vast het afgelopen jaar ook eens kunnen proeven van deze ervaring, toen drive-in cinema plots het perfecte alternatief werd voor gezellig dicht bij elkaar zitten in een cinemazaal. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober worden alle griezelfans opnieuw uitgenodigd, deze keer voor een heuse Halloween-editie op de Grote Markt in Sint-Niklaas!

Is Halloween ieder jaar weer een hoogdag voor jou, dan is een bezoek aan de drive-in cinema van BIOSKOOP een absolute aanrader! Het terrein wordt helemaal ingekleed, er is aangepaste catering voorzien en op het programma staan absolute Halloweentoppers. Denk maar aan The Nightmare Before Christmas, American Psycho, The Shining, IT… De eerste voorstelling van elke avond start rond 18u, na zonsondergang. Let wel op, want improvisatie-acteurs zullen jou de stuipen op het lijf proberen jagen!

Toegangstickets worden verkocht per wagen, ongeacht het aantal inzittenden. Je kan ook kiezen voor Trunk Seats, om gezellig vanuit je koffer te kijken, Imacar Seats, om plaats te nemen in een auto van Imacar, en Beach Seats, waarmee je een tafeltje en strandstoelen huurt. En wat dacht je van de unieke Full 80s Snack Experience? Een smaakervaring die je helemaal terug naar de jaren ’80 katapulteert! Je moet wel snel zijn, want de tickets worden in verschillende golven verkocht. Hoe vroeger jij je plekje reserveert, hoe goedkoper! Tickets bestellen kan hier.

Zien we jou daar na zonsondergang? 👻

Afbeelding © Future of Events