• Shopping

Herenmode De Waele viert 130-jarig bestaan en een nieuw interieur met een leuke actie!

Shopping |

Herenmode De Waele is al sinds 1891 een begrip in Sint-Niklaas. De familiezaak is al aan haar vierde generatie toe en ook de vijfde generatie is al aan boord. Op vrijdag 1 oktober werden de deuren van de volledig vernieuwde winkel geopend. Het nieuwe interieur en het 130-jarig bestaan worden gevierd met een leuke actie: tussen 1 en 16 oktober krijg je 10% van je aankoopbedrag terug in de vorm van een cadeaubon die je in 3 plaatselijke restaurants kan gebruiken!

Bij De Waele vind je ceremoniekledij, zakelijke en trendy kostuums en elegante vrijetijdskleren. Ook het verhuren van ceremoniekledij een belangrijke activiteit voor Herenmode De Waele. Daarnaast beschikken ze ook over een eigen naaiatelier waar ze alle retouches aan de kostuums zelf kunnen uitvoeren. Een troef waar ze terecht trots op zijn!

Opmerkzame Sint-Niklazenaars hebben misschien gezien dat de winkel in de Driekoningenstraat 2 tussen 27 en 30 september even gesloten was. Dit was nodig om alles in gereedheid te brengen voor het vernieuwde interieur. Ga zeker eens langs om het resultaat met eigen ogen te aanschouwen en neem deel aan de ‘steun de HORECA’-actie! De bon kan je gebruiken in Resto B’Art, Eetcafé Bla Bla Bla en Nova.

Ideaal dus om je gezellige winkeluitje af te sluiten met een lekkere maaltijd! Smakelijk!

Afbeelding © Herenmode DE WAELE