• Eten en drinken

Het beste van het Zuiden en België gecombineerd in één terras

Eten en drinken |

Bij ‘t Zonneken denken wij meteen aan het leuke terras van de bruine kroeg. Je stapt er letterlijk de zuiderse sfeer binnen. We zijn dan ook enorm blij dat we hier opnieuw terechtkunnen voor een leuke middag en avond!

Het terras van ‘t Zonneken mag dan zomers zijn, ze zijn er wel voorzien op de Belgische weersomstandigheden. Zo voorzien ze een overdekt terras voor regenweer en kan je genieten van de warmte van enkele terrasverwarmers. Ook de menukaart combineert het beste van twee werelden. Naast zonnige opties zoals sangria en strawberry daiquiri kan je er namelijk ook kiezen voor asperges op zijn Vlaams!

Wist je trouwens dat ze hier wel een heel originele naam hebben voor hun dagschotel? Die staat namelijk bekend als de Vrijgezellenschotel. Voor €11 kan je ‘s middags een lekkere maaltijd krijgen zoals steak met kruidenboter en frietjes of hespenrolletje met witloof. Gelukkig hoef je niet per sé vrijgezel te zijn om van deze schotel te genieten, want iedereen kan ‘m er gewoon bestellen. Dat wordt een ‘vrij-gezellig’ bezoek. 😋

📍 Zonneken 2, 9100 Sint-Niklaas

Foto © ‘t Zonneken