• Jobs

Heyrman – De Roeck zoekt nieuwe gemotiveerde arbeiders!

Jobs |

Steek je graag de handen uit de mouwen en wil je graag aan de slag bij een echte expert in waterbouwwerken? Dat treft, want Heyrman – De Roeck is op zoek naar nieuwe medewerkers! Heyrman – De Roeck is met bijna 75 jaar ervaring op de teller dé Antwerpse expert in waterwerken, zoals oeverbeheer, bagger- en grondwerken.

Bij Heyrman – De Roeck weten ze wat groeien is. Het bedrijf werd kort na Wereldoorlog II opgericht als een eenmanszaak door Jozef Heyrman. In de jaren 60 stapte Freddy Heyrman in de zaak en groeide het bedrijfje uit tot een aannemingsbedrijf met zo’n 12 arbeiders. Vanaf de jaren 90 wordt het bedrijf helemaal overgenomen door Freddy en ook zijn twee zonen zijn intussen in de zaak gestapt. Het kleine aannemingsbedrijf werd ondertussen een middelgroot aannemingsbedrijf van 50 man sterk, met een grote kennis en expertise in waterwerken. Heyrman – De Roeck kijkt vol trots terug op zijn geschiedenis en vol zelfvertrouwen naar de toekomst!

En van die toekomst maak jij binnenkort misschien deel uit. Het bedrijf is namelijk op zoek naar nieuwe gemotiveerde arbeiders, die bij werken bij klanten kan uitvoeren en net zoals het bedrijf zelf een onberispelijke service hoog in het vaandel draagt. Je staat onder meer in voor het uitvoeren van manuele grondwerken, plaatsen van betuining en schanskorven, houten afsluitingen en constructies, kleine wegeniswerken… Je verzoent de maatschappij en natuur met elkaar, zodat de waterwegen gezond blijven voor de toekomstige generaties.

Neem voor meer info contact op met info@heyrman-de-roeck.be of bel naar 03/775 95 37.

📍 Doornpark 120, 9120 Beveren