• Eten en drinken

Koffie- en smoothiebar Boheme: feel good food en een warm thuisgevoel

Eten en drinken |

Sinds augustus kan je in de Stationsstraat 69 alweer een heerlijk nieuw adresje vinden! Boheme is een koffie- en smoothiebar waar je ook gezonde en verse meeneemmaaltijden kan afhalen in recycleerbare, eco-friendly verpakkingen. Een aanrader voor alle studenten en iedereen die een goestingske voelt opkomen tijdens het winkelen. Vegans en vegetariërs worden zeker niet vergeten!

De trendy bar met bohemian interieur in Sint-Niklaas wordt uitgebaat door Melek Bodur en haar man Emre Parlak. Melek werkte vier jaar lang in de verzekeringssector, maar koos er uiteindelijk toch voor haar hart te volgen en iets met haar passie voor koken te doen. Haar tweelingzus Merve en medewerkster Nisa helpen haar nu om in Boheme alleen maar het beste en lekkerste eten aan de klanten te kunnen voorschotelen.

Taco’s, burrito’s, bowls met quinoa of rijst, Mexicaans, smoothies, koffie, thee en zelfs bubbelthee. Het aanbod is te groot om helemaal op te noemen. Samengevat kunnen we zeggen dat het om originele recepten en presentaties gaat, met de belofte dat u met een goed gevoel en gevulde maag buiten zal komen.

Kom de uitgebreide menukaart en de warme ontvangst zeker zelf eens ontdekken, dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 17u en op zaterdag tussen 11u en 18u.

📍 Stationsstraat 69, 9100 Sint-Niklaas

Afbeelding © Boheme coffee and smoothiebar