• Shopping

LIV’INGe: alles voor jouw perfecte lifestyle

Shopping |

LIV’INGe in Sint-Niklaas is niet zomaar een interieurwinkel. Nee, het is een echte lifestylewinkel. Naast decoratie en meubelen vind je er immers ook accessoires, boeken, delicatessen en dranken voor de perfecte levensstijl volgens de visie van eigenares Inge.

Inge kan rekenen op bakken ervaring. Ze volgde studies interieurinrichting en richtte verschillende woningen in, baatte jarenlang een bloemen- en plantenwinkel uit en besloot al deze ervaring te bundelen in haar eigen lifestyle store. Ze drukt haar stempel op de winkel door alle producten zelf zorgvuldig uit te kiezen, waardoor ze ook over ieder product nog iets kan vertellen. En het resultaat mag er zijn!

Een bezoekje aan haar winkel brengt je ongetwijfeld rust. Genieten van het leven staat bij LIV’INGe duidelijk voorop. Je vindt er de meest originele, mooie meubelstukken en decoratie en genieten zal je ook doen van de hapjes en dranken die er aangeboden worden. Bovendien zullen de boeken die je er kan kopen je doen dromen van avontuur!

Breng dus zeker eens een bezoekje in de Ankerstraat 8 in Sint-Niklaas! Wist je trouwens dat ze dit pand zelf gerestaureerd heeft?

Afbeelding © LIV’INGe