• Shopping

Maak je klaar voor het R-Oh-de loperweekend

Shopping |

Ben je een echte shopaholic, dan mag je het R-Oh-de loperweekend op zaterdag 13 en zondag 14 maart zeker niet missen. Dan staan de winkelstraten in Sint-Niklaas immers volledig in het teken van de nieuwste voorjaarscollecties. Bovendien geniet je het hele weekend lang van leuke acties en maak je kans op prijzen!

Tijdens het R-Oh-de loperweekend zijn de winkels in de stadskern op zaterdag open van 10.00u tot 18.00u en op zondag van 14.00u tot 18.00u. Niet alleen kan je dan genieten van de sfeer en de mooie kleren, maar je wordt bovendien echt verwend. Zo krijg je per aankoop van €50 of 2 keer €25 een gratis koepelparaplu (af te halen in het faciliteitenpand in Stationsstraat 11), tellen je aankopen voor dubbele Oh-punten en krijg je leuke extraatjes bij de handelaars. Daarnaast maak je kans op één jaar gratis winkelen dankzij een maandelijkse KadOh-bon t.w.v. €100 gedurende één jaar.

Ben je nu al benieuwd naar de nieuwe collecties? Enkele winkeliers hebben al een virtuele modeshow op poten gezet. Je kan hem bekijken op http://bit.ly/rohdeloperweekend.