• Eten en drinken

Maak kennis met Hallelujah Brewery, de lokale brouwerij uit Belsele

Eten en drinken |

Het mooie weer komt eraan en dan drinken Vlamingen al eens graag een pintje in de zon. Extra genieten van het zonnetje doen wij met de lokale biertjes van de Belseelse Hallelujah Brewery. Van welk drankje geniet jij graag bij mooi weer?

Bij Hallelujah Brewery kiezen ze niet voor de klassieke Belgische tripel. Bierliefhebbers Sven en Nicolas gaan bewust voor IPA’s (fel gehopte bieren), barleywines,  stouts, saisons, … Dat is dan ook een van de manieren waarop deze onafhankelijke brouwerij zich onderscheidt van de rest. Bovendien maken de vrienden hun bieren eerst thuis in een proefinstallatie om ze dan later op te schalen.

Het verhaal van de Belseelse brouwerij zelf startte in 2016, maar Sven en Nicolas zijn al veel langer bezig met bieren. Zo is Nicolas al tien jaar ervaren Meesterbrouwer en was Sven ook al actief als hobbybrouwer. Ondertussen vond je hun biertjes al terug via raamverkoop in café Hemelrijk en in het Thaïs restaurant Namnamnam.

Wil je zelf ook wel eens proeven van deze lokale biertjes? Dan kan je in de webshop momenteel kiezen tussen Holy Lucky Ginger en Holy Hazy Dipa. Sven en Nicolas zijn ondertussen druk bezig met het brouwen van Hemelrijk Puur, Holy Hazy Dipa V3 en Hallelujah 1% alc/26 cal!

🍻 http://bit.ly/webshophallelujahbrewery

Foto © Hallelujah Brewery