• Shopping

Meer dan een halve eeuw decoratie- en keukenartikelen bij familiezaak van Liesje Scheerlinck

Shopping |

De gezellige winkel van Liesje Scheerlinck is een echt begrip in Sint-Niklaas. De zaak bestaat dan ook al geruime tijd. Lang voor Liesje de winkel begon uit te baten, richtte haar vader immers de zaak op in 1963. Sindsdien is het een van de leukste winkels in Sint-Niklaas om decoratie en geschenken te kopen.

Het assortiment van Liesje Scheerlinck is erg uitgebreid. Je kan er terecht voor keukengerief, servies, designartikelen, gadgets, glaswerk, … Ook kussens bedrukt door ‘By Lena’ worden er verkocht. Het gamma bestaat voornamelijk uit producten van het merk Alessi. Het Italiaans merk voorziet topdesign op vlak van decoratie- en keukenartikelen en bestaat in 2021 100 jaar. Liesje zelf werkt er al 25 jaar mee samen.

Naast het leuke en hippe aanbod in de winkel is het ook de moeite om de winkel te bezoeken voor een gezellige babbel met de vriendelijke zaakvoerster Liesje Scheerlinck. Liesje vindt het namelijk belangrijk om behulpzaam te zijn en zet ook in op een gezellige winkelbeleving. Zo krijg je er in normale tijden zelfs een kopje koffie aangeboden. Reken dus op wat extra winkeltijd bij dit toffe adresje, want je zal er willen blijven plakken!

📍 Mercatorstraat 70, 9100 Sint-Niklaas

Foto © Liesje Scheerlinck