• Shopping

Muziekwinkel in voormalige bioscoop heeft grootste verzameling muziekinstrumenten in Europa

Shopping |

Muziekinstrumenten zijn door de coronacrisis een pak populairder geworden. Het gaat dan vooral om gitaren. Ben jij ook (opnieuw) gestart met een muziekinstrument te bespelen? Welk instrument bespeel jij? 🎸

In Sint-Niklaas springt één muziekwinkel er wel echt bovenuit. De winkel van Keymusic wordt immers niet voor niets “de meest iconische muziekwinkel van België” genoemd. De ligging is dan ook legendarisch: het unieke winkelconcept is gelegen in een voormalige bioscoop! Dankzij het grote pand beschikt de winkel bovendien over de grootste verzameling muziekinstrumenten, dj- en P.A.-materiaal van Europa.

De Ankerstraat kende al een lange muzikale geschiedenis dankzij winkels zoals Rudy's music, Bob's music en Midi music. Sinds 1992 past Keymusic ook thuis in dat rijtje. De winkel is bovendien het logistieke verdeelcentrum voor al de Belgische winkels van Keymusic. Geen wonder dus dat de winkel ook bekende klanten aantrekt zoals Hooverphonic, Clouseau, Triggerfinger, Soulsister, Netsky en Gabriel Rios.

Foto © Keymusic

Ankerstraat 81
9100 Sint-Niklaas