• Shopping

Naast verpakkingsvrij eten vind je bij Lara Mora ook bloemen van Pluk Je Dag

Shopping |

Verpakkingsvrij winkelen: het is niet enkel iets dat je in de grootsteden vindt. Ook in ons eigen Sint-Niklaas mogen we pronken met zo’n verpakkingsvrije winkel. Lara Mora in de Stationsstraat biedt lokaal en biologisch eten aan met een korte keten én zero waste!

Uitbaatster Lara biedt allerlei eerlijke producten aan. Dat gaat van pasta en rijst tot koffie, fruit en zelfs kaas! Ze zorgt er ook voor dat heel wat zaken zoals seizoensgroenten lokale producten zijn. Haar formule om verpakkingsvrij te werken kwam er uit ecologische overwegingen en omdat de klant zich zo bewuster is van wat en hoeveel ze aankopen. Wil je een bezoekje brengen aan Lara Mora? Vergeet dan dus zeker je eigen potjes, flesjes of zakjes niet mee te nemen!

Daarnaast is Lara Mora ook een afhaalpunt voor de bloemen van Bloemenplukweide Pluk Je Dag. Nele teelt al zeven jaar haar bloemen ecologisch en biedt ze daarna aan aan haar klanten. Je kan er een bloemenabonnement nemen of gewoon losse bloemen kopen! De boeketjes worden telkens op dinsdag geleverd aan Lara Mora, maar je kan ze de hele week door kopen.

Foto © Lara Mora