• Mijn Stek

Nieuwbouw appartementen De Hulsters: Ruimte, Rust, Royaal leven

Mijn Stek |
3D-illustratie van nieuwbouw appartementen De Hulsters in Sint-Niklaas

Opnieuw vonden we een leuk project in Sint-Niklaas om aan onze huizenjagers voor te stellen: de luxueuze appartementen in nieuwbouw De Hulsters! De Hulsters wordt een prachtige, groene oase van rust, met 9 luxueuze appartementen en 2 woningen. En dat op slechts een steenworp afstand van hartje Sint-Niklaas! De Hulsters is een project exclusief aangeboden door Axel Lenaerts.

Wat heeft De Hulsters jou te bieden? Het project is kleinschalig, volledig nieuwbouw en verenigt 9 riante appartementen en 2 woningen met een prachtig groene omgeving in Sint-Niklaas. Je geniet er van de rust en ruimte van een leven buiten het stadscentrum. De omgeving is verkeersluw, maar toch vlot bereikbaar, en zowel de appartementen, woningen als zelfs de garages beschikken over een ruime oppervlakte. En toch, het centrum van Sint-Niklaas bevindt zich op aangename wandelafstand, waardoor je toch gemakkelijk kan genieten van het stadsleven.

Luxueuze nieuwbouw appartementen

Elke woonst heeft een aanzienlijke woonoppervlakte tussen 105 m² en 153 m². Er zijn ook 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers voorzien. Met privé- en publieke tuinen en riante leefterrassen is het ook buiten genieten. Wie trouwens denkt dat nieuwbouw appartementen een onpersoonlijke en kille uitstraling hebben, denkt verkeerd. Als nieuwe eigenaar wordt je door de interieurarchitecte betrokken in het creatieve proces én de promotor zorgt voor een royaal afwerkingsbudget. De appartementen en woningen zijn bovendien ook uitgerust met een standaard warmtepomp met vloerverwarming, doorgedreven ventilatie en isolatie. Enorm comfortabel en bijna energieneutraal!

De nieuwbouw appartementen en woningen zijn natuurlijk heel modern, maar de site is ook sterk verankerd in de lokale geschiedenis. Naast de nieuwe constructie voor de appartementen, worden de andere gebouwen op de site, die dateren uit 1800, in ere gehouden. Een boerenhof, landerij, klaslokalen en cartografische bedrijven Geocart en De Rouck, het zal zeker niet zomaar verloren gaan. De voormalige paardenstallen worden opgewaardeerd tot ruime garageboxen. Deze hebben een diepte van wel 8 meter, nog plaats genoeg dus om naast je auto nog wat spullen op te bergen. Een ander gebouw wordt dan weer getransformeerd tot 2 aangename woningen.

Meer info

Ben je nog op zoek naar een appartement of woning in Sint-Niklaas? Als deze nieuwbouw iets voor jou is, neem dan snel een kijkje bij Axel Lenaerts voor meer informatie over deze appartementen! Je kan er al een kopen vanaf 295.000 euro en 6% BTW is mogelijk.

De Hulsters: Breedstraat 94, 9100 Sint-Niklaas

Axel Lenaerts: Parklaan 59 bus 1, 9100 Sint-Niklaas. www.axellenaerts.be