• Shopping

Om van weg te dromen: Een nieuwe badkamer op amper één week tijd

Shopping |
  • #ad

Een nieuwe badkamer op één week tijd: het lijkt te goed om waar te zijn, maar dat is het niet. In 2009 besliste Davy De Maesschalck om zijn eigen zaak SaniNetto op te richten. Zijn ervaren team werkt snel en efficiënt en levert je nieuwe badkamer dan ook af op amper één week tijd. Wij moeten meteen denken aan het tv-programma Extreme Makeover: Home Edition en krijgen al spontaan zin om “Move that bus” te roepen!

Voor Davy De Maesschalck zijn eigen zaak oprichtte, werkte hij in een internationaler bedrijf. Daar miste hij echter het persoonlijke aspect en contact met de klant. Toen hij besloot om zelf een zaak op te starten in Sint-Niklaas, was het hem meteen duidelijk dat hij hier wel op wilde focussen. Davy vindt een goede band met zijn klanten namelijk erg belangrijk en staat er dan ook op dat hij vanaf het eerste contact tot de oplevering persoonlijk contact heeft met de klant. Hij kiest er bovendien bewust voor om zijn team klein maar fijn te houden om zo het persoonlijke aspect van zijn zaak niet te verliezen. Verder is SaniNetto vooral actief op regionaal vlak, in de streek van het Waasland en net daarbuiten.

Daarnaast is het de missie van Davy om zijn klanten volledig te ontzorgen en dat doet hij bewust met totaalrenovaties. Dankzij de 3D-ontwerpen weten zijn klanten ook al meteen hoe hun nieuwe badkamer er zal uitzien. Handig! Typisch aan de Sint-Niklase zaak is ook dat ze een hoog en duurzaam afwerkingsniveau voor ogen hebben. Zo gaan ze altijd terug tot de ruwbouw en vermijden ze een aanpak met tegel over tegel. Elke realisatie is er dan ook eentje om trots op te zijn.

Het bedrijf kende al van bij het begin een vlotte start dankzij de goede mond-tot-mondreclame. De zaken gingen goed en in 2016 werd dan ook een volledig nieuwe showroom van twee verdiepingen gebouwd. Ondertussen plaatsen Davy en zijn team al 12 jaar lang badkamers.

#mijnstadsintniklaas #ad #waasland

🛁 http://bit.ly/saninetto

Moerputstraat 4C
9100 Sint-Niklaas