• Wat te doen

Ontdek de Leesbazaar: een wandeling met voorleesverhalen

Wat te doen |

Op 21 februari heeft de bibliotheek van Sint-Niklaas een leuke activiteit in petto. Die dag geniet je van de gratis Leesbazaar, een stadswandeling met allerlei voorleesverhalen. Zo vertrek je met jouw bubbel ‘op wereldreis’ naar verhalen over verre landen en andere culturen. 📚💬

De route is zo’n 5 kilometer lang en onderweg maak je telkens een tussenstop voor de digitale voorleesverhalen. Die volg je via je smartphone of tablet op de app Actionbound. Als je geen smartphone of tablet hebt en je dit vermeldt bij je boeking, kan de bib je er een lenen bij de start van de activiteit. De wandeling wordt georganiseerd in tijdsblokken van 30 minuten tussen 9.30u en 12.00u. Een eventuele voorkeur van vertrekmoment geef je dus ook best door bij het boeken.

In totaal duurt de activiteit zo’n twee uur. De Leesbazaar is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar oud, vergezeld van een volwassen knuffelcontact en/of het gezin. Ook gezinnen met kinderwagens en rolstoelen zijn welkom, want de wandeling is erg toegankelijk. Vergeet zeker je mondmasker niet!

Is je interesse gewekt? Schrijf je dan in via bibpubliekswerking@sint-niklaas.be en vermeld de namen van alle reizigers in je bubbel. Veel plezier!

Foto © Natuur en Bos