• Wat te doen

Ontdek vakmanschap in Sint-Niklaas op Dag van de Ambachten

Wat te doen |

Neem je agenda er alvast bij, want onze volgende tip wil je écht niet gemist hebben! Op zondag 21 november is het Dag van de Ambachten in België en ook in Sint-Niklaas gooien enkele getalenteerde vaklui de deuren van hun atelier open. Grijp deze kans om een unieke rondleiding en demonstraties bij te wonen bij Goudsmederij Hans Nagy en Balerdon!

Hans Nagy kon van zijn passie zijn beroep maken en maakt vandaag exclusieve designjuwelen. Hij vertrekt vanuit een ontwerp, gekozen door de klant, en bereid zijn materiaal altijd zorgvuldig voor. Ook voor reparaties van juwelen ben je bij Hans aan het juiste adres. Op 21 november ontvangt hij je hartelijk met een gratis glas cava of vruchtensap. Je wordt meegenomen op rondleiding door het atelier met het nodige woordje uitleg en krijgt demonstraties van vernissen en handgraveren. Ook jullie trouwringen kunnen ter demonstratie gepolijst worden!

📍 Eigenlosstraat 152, 9100 Sint-Niklaas, 10u – 18u

Balerdon staat dan weer gekend om de unieke chocoladeneuzen. De gekende cuberdons, maar dan als praline! Daarnaast hebben ze natuurlijk nog een heel gamma aan ambachtelijke pralines en chocolade, waar enkel de meest kwalitatieve ingrediënten voor gebruikt worden. Geniet op Dag van de Ambachten van een rondleiding, uitleg en een smakelijke proeverij!

📍 Houten Schoen 79, 9100 Sint-Niklaas, 13u – 17u

Benieuwd welke ambachten je nog meer kan ontdekken in nabijgelegen steden? Bekijk alle deelnemers op dagvandeambachten.be!

Afbeelding © Goudsmederij Hans Nagy