• Eten en drinken

Proef de verse menu’s van chef Henk Janssens in Het Vershuisje

Eten en drinken |

De naam van Het Vershuisje zegt het eigenlijk al zelf: alles wat je er vindt is lekker vers. De speciaalzaak aan de Heidebaan heeft in normale tijden ook een bistro waar je gezellig iets kan eten, maar dankzij de ruime keuze in de winkel zelf hoeven we hun lekkere maaltijden helemaal niet te missen.

Chef Henk Janssens verzorgt telkens heel wat verse gerechten. Zo heb je er keuze uit zo’n 20 verschillende soorten dagschotels, zo’n 15 soorten soepen en ook nog heel wat koude schotels. Ook van de luxueuze tapasschotels, belegde broodjes en verse ambachtelijke roomijs van de Hollebeekhoeve zijn wij fan.

Onze favorieten van de speciaalzaak? De asperges op Vlaamse wijze, Mechelse witkoppen en de Trio van Burger! Wat koop jij hier het meest?

P.S. Ga er zeker eens langs voor een feestdag, want de traiteurzaak voorziet vaak speciale menu’s met valentijn, Pasen, … 😋

Foto © Het Vershuisje