• Eten en drinken

Pure Sentiment: een tapasbar waar iedereen zich thuisvoelt

Eten en drinken |
  • #tapasbar
  • #wijnbar

Pure Sentiment is een oergezellige tapasbar in Sint-Niklaas waar Dennis Van de Velde je meteen dat huiselijke gevoel bezorgt. In augustus 2020 nam hij de tapasbar over. Tijd om de man achter dat pure gevoel beter te leren kennen. Maak kennis met Dennis en zijn passie voor lekker eten en anderen een goed gevoel geven.

Laat ons beginnen met een heel open vraag: vanwaar die passie voor de horeca?

Het is eigenlijk al gestart op familiefeestjes en onder vrienden. Ik vond het toen al geweldig leuk om hen te zien genieten van de gerechtjes die ik maakte.

En die passie bracht je al gauw tot een volgende stap

Klopt, op mijn zestien deed ik al heel wat ervaring op in de horeca. Zo ging ik in het weekend helpen bij diverse restaurants uit de buurt. Om zo met vallen en opstaan in zaken te werken als Clandestino , ‘t Zilte, In De Balans en Divin by Sepideh.

In die laatste ervaring lag de kiem neem ik aan voor wat je vandaag doet?

Helemaal, daar voelde ik me meteen goed. Ik geraakte er steeds meer van overtuigd dat een wijn- en tapasbar zoals Divin By Sepideh, datgene was wat ik op termijn zelf wou. Na al die jaren kan ik deze droom hier eindelijk realiseren in Pure Sentiment.

Wat maakt het gegeven van Pure Sentiment voor jou zo bijzonder?

De vers gemaakte tapas en gerechtjes waarbij ik vanuit een ruime kennis en ervaring naar ieders smaak en budget zalig lekkere aperitieven, digestieven en topwijnen kan suggereren.

Die passie voor wijn gaat ver, niet?

Gasten kunnnen kiezen uit niet minder dan 42 verschillende wijnen. Bovendien organiseren we van zodra alles kan ook regelmatig een wijnproeverij.

Bedankt voor de leuke babbel en nog heel veel succes Dennis!

Pure Sentiment
Dr. Verdurmenstraat 9
Sint-Niklaas

Foto © Pure Sentiment